ÖN Még nem tag, és szeretne belépni? 

mi sem egyszerűbb!

Tegye meg - pár perc alatt - az online belépési nyilatkozat kitöltésével!

Kérjen visszahívást! Adja meg nevét, email címét, telefonszámát, és kattintson az ÉRDEKEL gombra. Munkatársaink pedig hamarosan keresni fogják Önt, hogy megbeszélhessék a részleteket.

Egyelőre csak emailben kérek tájékoztatást a fent megadott e-mail címre.
Hozzájárulok, hogy a pénztár email címemet és telefonszámomat kezelje, és azokra hírleveleket, tájékoztatókat juttasson el részemre.MIn SPÓROLHAT?

Családja egészségügyi kiadásain, akár gyermeke pelenkáján is! Bármikor előfordulhat olyan egészségügyi kiadása, amelyet érdemes egészségpénztáron keresztül fizetnie. Ilyen kiadások a gyógyszerekre elköltött forintok, a magánorvosi és fogorvosi kezelés, az optikai termékek, a gyógyászati segédeszközök, a csecsemő és babaápolási cikkek, sőt a Családi Kassza segítségével, akár gyermeke iskoláztatási kiadásai is, melyek szintén elszámolhatóak egészségpénztáron keresztül.


MENNYIT SPÓROLHAT?

Az adókedvezménynek köszönhetően akár évi 150 ezer Ft-ot! Minden egyénileg befizetett forintja után ugyanis 20% adókedvezménnyel élhet, így sokat spórolhat saját és családja kiadásain is, különösen egy nagyobb kiadás esetén. A maximálisan igénybe vehető adókedvezmény összege évi 150 ezer Ft, az adóévben levont szja-előleg erejéig. A pénztár az egészségszámlára befizetett összeg után működési költséget von el. Higgye el, így is jól jár!MIT NYÚJT MÉG A PRÉMIUM?

Segítséget a bajban háromféle egészségbiztosítással, havi 85 Ft-ért. Védőháló szolgáltatáscsomagunk 23 komoly betegség esetén (pl. szívinfarktus, rák) fedezi az egészségügyi kezelés költségét 1 millió forintig. Várólista biztosítás keretében 10 munkanapon belül biztosít CT vagy MR vizsgálatokat, évi 300 ezer forint erejéig. Egynapos sebészeti ellátás keretében évi 300 ezer Ft-ig végeztethetnek el műtéteket a pénztártagok.


A feltüntetett információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a pénztár felelősséget nem vállal.További tájékoztatást honlapunkon, valamint az Alapszabályban talál.

Adatvédelmi tájékoztató