JÓL TETTE, HOGY KATTINTOTT! 

Segítségünkkel ugyanis Ön is élhet 20% adókedvezménnyel, melynek maximális összege évi 150 ezer Ft. Így könnyedén spórolhat egészségügyi kiadásain, akár a most tervezett orvosi kezelésén is! Ne hagyja veszni, ami jár Önnek!

MIn SPÓROLHAT?

Nem csak az orvosi kezelésen!

Hiszen a magánorvos mellett elszámolhatja saját és családja egészségügyi kiadásait is, legyen az fogorvosi kezelés, gyógyszer, szemüveg vagy akár a gyerek pelenkája! Gondoljon bele mennyit jelent a 20% adókedvezmény egy kisebb kiadása esetén is, nem beszélve az olyan költséges orvosi kezelésekről, mint az őssejt levétel, lézeres szemműtét vagy fogbeültetés.

ÉRDEKLI? TUDJON MEG TÖBBET!

Egyelőre csak emailben kérek tájékoztatást a fent megadott e-mail címre.
Hozzájárulok, hogy a pénztár email címemet és telefonszámomat kezelje, és azokra hírleveleket, tájékoztatókat juttasson el részemre.
A feltüntetett információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a pénztár felelősséget nem vállal. További tájékoztatást honlapunkon, valamint az Alapszabályban talál.

Adatvédelmi tájékoztató