ÖN Még nem tag, és szeretne belépni? 

mi sem egyszerűbb!

Egyelőre csak emailben kérek tájékoztatást a fent megadott e-mail címre.
Hozzájárulok, hogy a pénztár email címemet és telefonszámomat kezelje, és azokra hírleveleket, tájékoztatókat juttasson el részemre. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható a pénztárhoz postai úton (1426 Budapest, Pf. 512) vagy a kapcsolat@premiumpenztarak.hu email címre küldött levél útján.MIn SPÓROLHAT?

Családja egészségügyi kiadásain, akár gyermeke pelenkáján is! Bármikor előfordulhat olyan egészségügyi kiadása, amelyet érdemes egészségpénztáron keresztül fizetnie. Ilyen kiadások a gyógyszerekre elköltött forintok, a magánorvosi és fogorvosi kezelés, az optikai termékek, a gyógyászati segédeszközök, a csecsemő és babaápolási cikkek, sőt a Családi Kassza segítségével, akár gyermeke iskoláztatási kiadásai is, melyek szintén elszámolhatóak egészségpénztáron keresztül.


MENNYIT SPÓROLHAT?

Az adókedvezménynek köszönhetően akár évi 150 ezer Ft-ot! Minden egyénileg befizetett forintja után ugyanis 20% adókedvezménnyel élhet, így sokat spórolhat saját és családja kiadásain is, különösen egy nagyobb kiadás esetén. A maximálisan igénybe vehető adókedvezmény összege évi 150 ezer Ft, az adóévben levont szja-előleg erejéig. A pénztár az egészségszámlára befizetett összeg után működési költséget von el. Higgye el, így is jól jár!MIT NYÚJT MÉG A PRÉMIUM?

Segítséget a bajban háromféle egészségbiztosítással, havi 85 Ft-ért. Védőháló szolgáltatáscsomagunk 23 komoly betegség esetén (pl. szívinfarktus, rák) fedezi az egészségügyi kezelés költségét 1 millió forintig. Várólista biztosítás keretében 10 munkanapon belül biztosít CT vagy MR vizsgálatokat, évi 300 ezer forint erejéig. Egynapos sebészeti ellátás keretében évi 300 ezer Ft-ig végeztethetnek el műtéteket a pénztártagok.A feltüntetett információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a pénztár felelősséget nem vállal. További tájékoztatást honlapunkon, valamint az Alapszabályban talál.

Adatvédelmi tájékoztató